BISNES BAKERI

Selamat Sejahtera Jika anda pandai & suka masak atau suka buat kuih, kek, roti dan sebagainya! Kenapa tidak jadikan aktiviti tersebut sebagai sesuatu yang boleh menambahkan pendapatan? Buat bisnes orang kata…! Bisnes bakeri… atau bisnes kuih-muih atau bisnes kek & roti! Bisnes buat kuih ni agak mudah dilakukan.. boleh start dari rumah dan gunakan peralatan-peralatan yang selalunya memang sudah sedia ada di rumah! Modal untuk beli bahan-bahan pun tak besar sangat! Lebih kurang dalam RM20-30 je untuk hasilkan sebuah kek atau sebarang kuih. Nak jual pun tak susah sangat… buat kuih tu cantik-cantik.. ambil gambar.. upload kat facebook atau instagram! Kalau gambar kuih tu cantik dan nampak sedap.. mesti berduyun-duyunlah orang akan PM nak order! Macam mana? Rasa-rasanya… anda berminat nak buat bisnes bakeri ni? Kalau berminat dan nak tahu lebih lanjut macam mana nak buat bisnes bakeri ni.. boleh klik link dibawah! https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=17219_60_5_12